Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Britta Hammarström - 9 februari 2010 16:03

  Värmepannan susar och värmepumpen mumlar - lugnet rådet på uppvärmningssidan - nu återstår bara att betala.........

Plockade ihop en radda elektronikskrot -  gammal skrivare, uråldrig dataskärm, ännu äldre hårddisk, stenålders-fax m m - lastade i bilen och lämpade av hela lasset på återvinningsstationen .

Såg att en av därjobbande gubbs gick ett par lovar runt containern med elektronikprylar, men ansåg tydligen inte att vad jag slängt var nåt´att ha, för han drog sig in i deras lilla stuga igen.


Nu har jag plötsligt fått ett "grooming-room"!

Skrivbordet som de här prylarna stod på blev tomt - nu kan jag använda det till borstning, kloklippning och allehanda pälsvård (läs - lite uppsnyggning av Hippies öron och tassar).

Hittills har jag använt mitt gamla trädgårdsbord som troget står kvar år efter år ute och inte verkar förändras  - stadiga grejor!

Men så här vintertid funkar inte det så bra - har lagt ett extra påslakan i min säng och "groomat" där - men den arbetsställningen skulle få vilken ergonom som helst att få andtäppa, det går en liten stund men sedan måste jag sätta mig och försöka jobba sittande - vilket ger en om mäjligt ännu mer avig arbetsställning.

Nu kan jag stå (nästan) upprätt och jobba - kolossalt mycket bättre.


Onsdagsträningen blev denna vecka förlagd till tisdagen. Jag var tidig - la ut en rallybana och tränade båda götarna, Bitte börjar "haja grejen", jätteroligt!    

Stina tassar på lika prydligt som vanligt.

Så blev det lite lunch och fika    - Birgittas Nadja fyllde år och det bjöds på kalsbaderlängd, alla tillfällen till firning iakttages  - och så fortsatte träningen.


I dag känner jag mig väldigt trött på vintern.........  

Det känns som om allt bara står still.......




Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards