Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Britta Hammarström - 4 januari 2009 18:44

Nej, det handlar inte om titeln på en gammal Hitchcockfilm...

Jag vill bara bekänna att Kalle och Skrållan sov hos mig i sängen i natt....

Och kommer att göra det igen......


Det skulle kissas någon gång "missinassen" - kissades och lades tillbaka i valphagen dikt an mot min säng. Sovs en liiten stund -sedan skulle det lekas - och då kände jag bara "nä, nu vill jag ha dem hos mig".

Lyfte upp de små kropparna och lade dem bredvid mig, så att säga på insidan.

Vilken lycka! Vilken sällhet! Vilken total pussglädje :0)

Jag blev tvättad från halskanten av nattlinnet upp mot pannan....

Små tassar klev och trampade runt i i min famn som jag liksom höll runt pupporna.

Bitte satt bredvid - jag anade bara konturerna av henne i mörkret - ville inte tända för att väcka upp gosingarna ännu mer - Stina drog som en avlöning och jag kunde riktigt höra hur hon muttrande boxade till en kudde i soffan i vardagsrummet "fasoner....mitt i natten....får inte sova i fred......snorungar....."

De två små lugnade snabbt ner sig, gosade in sig mot min hals båda två, suckade lyckligt och somnade tvärt.

Bitte la sig strax intill,hörde hur hon  slickade lite på valparna och  jag kände hur nöjd även hon var.


Jestanes så gott det var att ha småttingarna sovande så här :0)

Vi vaknade vid 06 15-draget, efter allas frukost, min tidningsläsning och småttingarnas utochkiss-stund (fortfortfort, - 13 grader) kröp vi till sängs igen. Då hade jag skjutit upp min stora dubbelsäng mot fönsterväggen, alltså finns ingen chans att pupporna trillar ner på den sidan - på min sida ligger ett tjockt fårskinn, jag tror inte att pupporna slår sig fördärvade om de rasar ner där.

För övrigt är jag väldigt lättväckt och märker säker om de börjar klättra över mig. Om inte annat så kommer Bitte att reagera och hon är inte så himla smidig när hon kliver runt i sängen :0)







Av Britta Hammarström - 4 januari 2009 14:42

Jag tittade in på en blogg där det esomoftast hackas på SKV - inte många positiva ord där inte :0)

Nu är det montern på My Dog i Göteborg som dryftas.

D v s det blev ingen monter. Väldigt magsura kommentarer "det skulle bara satsas på Stockholm"...

"INGEN PR/Rasmonter på MY DOG, men väl i Stockholm!, DET var dåligt. MYCKET dåligt!"  (Nja, inte var det väl så dåligt att det var en monter i Stockholm, som dessutom för 3:e gången i rad fick hedersomnämnande och diplom :0) - hihi, det blev nog bara ett litet syftningsfel där.


SKV får pisk för att styrelsen inte frågat medlemmar om hjälp med montern. Man kan vända på det - det pratas mycket om, på denna blogg, att man skall satsa på frivilliga medlemmar - men.....hallå....

Om man nu vet att My Dog går av stapeln - vilket inte borde vara en total hemlighet för dem som bor kring Götet - varför då inte kontakta styrelsen själv och erbjuda sina tjänster - det är vad jag kallar frivillighet och att ställa upp för klubben !!

Om man t o m sitter inne med "en färdig monter" - varför inte skicka ett mail eller  slå en signal och erbjuda den och sig själv?

Varför skall allting bara vara envägskommunikation?

Jag har själv inte av olika orsaker kunnat delta i montern i Stockholm på två år, men dessförinnan hjälpt till och stått i montern ända sedan första året och kommer att göra det igen och vi är flera som gjort så.


Man talar bara om för ordföranden eller annan i styrelsen att "självklart ställer vi upp och fixar montern i år" - svårare är det inte!

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards