Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Ja ja...

Av Britta Hammarström - 4 januari 2009 14:42

Jag tittade in på en blogg där det esomoftast hackas på SKV - inte många positiva ord där inte :0)

Nu är det montern på My Dog i Göteborg som dryftas.

D v s det blev ingen monter. Väldigt magsura kommentarer "det skulle bara satsas på Stockholm"...

"INGEN PR/Rasmonter på MY DOG, men väl i Stockholm!, DET var dåligt. MYCKET dåligt!"  (Nja, inte var det väl så dåligt att det var en monter i Stockholm, som dessutom för 3:e gången i rad fick hedersomnämnande och diplom :0) - hihi, det blev nog bara ett litet syftningsfel där.


SKV får pisk för att styrelsen inte frågat medlemmar om hjälp med montern. Man kan vända på det - det pratas mycket om, på denna blogg, att man skall satsa på frivilliga medlemmar - men.....hallå....

Om man nu vet att My Dog går av stapeln - vilket inte borde vara en total hemlighet för dem som bor kring Götet - varför då inte kontakta styrelsen själv och erbjuda sina tjänster - det är vad jag kallar frivillighet och att ställa upp för klubben !!

Om man t o m sitter inne med "en färdig monter" - varför inte skicka ett mail eller  slå en signal och erbjuda den och sig själv?

Varför skall allting bara vara envägskommunikation?

Jag har själv inte av olika orsaker kunnat delta i montern i Stockholm på två år, men dessförinnan hjälpt till och stått i montern ända sedan första året och kommer att göra det igen och vi är flera som gjort så.


Man talar bara om för ordföranden eller annan i styrelsen att "självklart ställer vi upp och fixar montern i år" - svårare är det inte!

 
 
Nilla

Nilla

4 januari 2009 19:51

Det är absolut inge fel att det har varit en monter i Stockholm ( en mycket snygg sådan dessutom), tvärt om!! MEN det borde ha satsats en på My Dog med i Gbg.

JAG har hört av mig till styrelsen & sagt att jag kan ställa upp hur många gånger ska man behöva höra av sig ??

Karin har sagt att hon kan ställa upp och fixa monter!

Vi var bara ett telefonsamtal bort Britta...

Jag har fixat & stått i montern innan och gör det gärna igen, det vet dom om!

Varför inte bara ta till sig att man missat detta, och inte bara hålla på och försvara hela tiden??

Du vet att jag har fixat med en hel del aktiviteter här i Gbg...

Mvh Nilla

http://vastgotaspets.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Britta

4 januari 2009 21:43

Till vem har ni hört av er? Och när?
Via egen blogg? Eller via mail till styrelsen?

När man ser den kompakta nedsablingen av SKV:s styrelse och aktiviteter i din blogg Pernilla - nu menar jag inte enbart genom dina inlägg utan även andras - så undrar man lite - hur orkar ni? Och hur uppfattar SKV:s styrelse dessa, aldrig sinande påhopp?
Det vet jag inte - har inte frågat, men kan tänka mig att om någon läser din blogg känns det väl inte precis välkomnande att kontakta klubben.
Detta är min högst personliga tolkning och har absolut ingen förankring (så vitt jag vet) inom klubbens styrelse.

Egentligen hade jag inte tänkt godkänna ditt inlägg - nej just det! Jag vill inte ha dessa negativa,destruktiva, gammal-dynga-ältande-inläggen och kommentarerna i min blogg .
Jag vill - som många andra - se framåt, andas frisk luft, satsa på SKV som en seriös specialklubb, med rasens bästa i fokus (INTE en sjukdomsletande samling folk som famlar omkring i dimma, som det ofta framställs i din blogg).

Den ordförande vi har nu, Jan Helgesson, har gjort så otroligt mycket under det knappa år han suttit som ordförande - allt har inte synts i klartext, men herreminje så den mannen har slitit!!

Det tar tid att få ett stillastående hjul, fast förankrat i ävja, att börja röra sig.
Jan har, med hjälp av (åtminstone delar av )styrelsen och andra, lyckats få hjulet loss ur ävjan och minsann! Fått det att börja röra sig.

Sluta rota i gammal skit!!!!
Sluta ta in inlägg som bara är ägnade att glorifiera egen person genom egna och anonyma inlägg - och vem tror på falsarierna?
Tror vederbörande verkligen att gemene man är så korkade att de inte förstår vem som ligger bakom och vem som "spökskriver"?

Detta är det enda och sista inlägg som jag kommer att tillåta angående aktuellt ärende, i min blogg - punkt.


 
Ingen bild

Nilla

4 januari 2009 22:14

Du behöver inte ta in detta om du inte vill, men jag har både pratat med & mailat Jan.

Betvivlar inte alls Jans kompetens eller vissa delar av styrelsens kompetens.

Och dom gör säkert ett jättebra jobb.

Mvh Nilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards