Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Lördagen närmar sig..

Av Britta Hammarström - 8 januari 2009 20:00

..och därmed Karl Lejonhjärtas avresa.

Karl kommer att byta identitet när han blir finsk medborgare - han kommer att heta "Frost", fast på finska.

Karls nya matte Sabrina talade om för mig på teleofon vad det hette, men tror ni jag minns?

Började på R och det var ett fint ord.


Veterinärbesöket gick utan problem - fast lite läskigt var det hela....

Första bilresan, massor med nya lukter, nytt inomhusställe med ännu mer lukter, nya personer (med sådana är alltid trevligt att träffa :0)

Lite småkräks var det och lite kiss var det bak i buren på det extra stora frottélakanet jag lagt över täcket och vetbeden (just in case).

Bitte höll bra koll på barnen och jag såg i backspegeln hur hon  då och då slickade dem och puffade lite på dem.

Inga vrål eller yl, lite gnöl, men verkligen inte mycket, bitvis sov de - tror jag i alla fall, tvärtyst var det.


Veterinär Anita är en väldigt trevlig dam, gullade med båda två och gick noga igenom Karl - inga förändringar sedan vet. Malins genomgång den 23/12.

Vi fick sitta en stund i väntrummet, Bitte på golvet och pupporna i mitt knä, fanns inget ledigt rum.

En  äldre man som kommit till mottagningen hade fått en massiv astmaattack (var grav KOL-patient), fick inte luft och lät som ett hårt påfrestat ånglok i uppförsbacke.

Han stod ute, hängde över ett räcke, men kunde hjälpas in och stod så hängande på ett element i väntan på ditkallad ambulans.

Jag frågade om han hade inhalator, han bara nickade, orkade inte mer, så hjälpte någon anna besökare  honom att få upp den och han kunde använda den.

Stackars gamle man.

Detta mycket höga ljud var ju också något totalt nytt för pupporna, men de bara tittade lite och tog det hela med jämnmod.


Så nu är Karl/Frost färdig för sin resa till nytt hemland och nytt hem.I morgon kommer Birgitta och Alex på besök - Birgitta vill så gärna säga adjö till Karl/Frost och det blir mysigt för de tre syskonen att få busa ett tag tillsammans.

Jag är så spänd på att se hur mr Traktor har vuxit sedan den 27/12.

Det blir kort på bloggen i morgon ;)

Tidig uppgång å lördag morgon, avhämtning av ny matte med ressällskap i Stadsgårdshamnen kl 06 30!

De reser tillbaka med en annan båt och måste lämna denna båt direkt på morgonen, annars hade vi alla kunnat ta det lite lugnt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards