Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Det kommer mer...

Av Britta Hammarström - 29 december 2008 16:32

...glada rapporter om både Hilma och Alex i deras nya hem.

Alex matte och husse är inte riktigt så haj på det här med att överföra bilder till datorn å´de´;) men jag får härliga verbala beskrivningar av hans framfart.


Och Hilma - kolla vilken stoor kompis hon har fått!


Och både Hilma och Alex är mycket förtjusta i sina nya mysiga fällar.


Tog en rejäl vända på Brunna gärde med Bitte och Stina i dag, det gick inte så fort (den leda nerven sitter fortfarande i kläm, men det börjar lätta), men vad gjorde det, det var ljuvligt att gå i solen på ett vitfrostigt fält, ingen blåst, bara härlig frisk och hög luft.


Telefonbilder, så kvaliteten är inte den bästa. Det är så vackert,

man stannar till ibland och bara njuter av ögongodiset :0)



Pupporna har varit ute en halvtimme i solen, mitt på dagen. Försökte ha med Stina en stund, men den sursåpan går ju bara och snäser åt dom, så hon åkte in igen.

Det får bli successiv tillvänjning när det bara är två kvar. Tur att hon var jätterar med sina egna valpar ;)


Satt med kaffe och lite tilltugg i köketoch glodde på "4.50 från Paddington" - den första versionen, med härliga Margaret Rutherford som miss Marple.

4 små gryn låg och snusade  runt mina fötter på en fäll, alla fyra lyckades ha någon slags närkontakt mellan sina huvuden och mina fötter :0)


Och så har diskmaskinen lagt av....

Garantin går ut 26/1 - ibland har man tur ;) Ringde Elektro-Helios servicegubbar och det kommer en - den 12/1!!!! Nu blir det handdisk ett bra tag, tackom och lovom att man inte skall ha något nyårsjippo :0)

Ja, ja, jag vet - man handdiskade alltid förr och man låg på bryggan, högg upp en vak  och klappade tvätt, så att det blev "nagelsprätt" - men vi lever inte i den tiden nu.

Men vem vet - den kanske kommer igen, fortare än vi anar...


 


 
 
Krista and Pete

Krista and Pete

30 december 2008 14:57

Hej Britta ! We are now in summercottage. Staying here some days. Hilma likes to be here a lot, maybe too much,because she don`t sleep anymore. Just fooling around alltime, so much to investigate. Now she is finally sleeping happy.It was nice to come warmed cottage, yesterday we were here and turned the heat on. Bitte and Stina sure enjoy walking together without GG`s teeth. By the way forget to ask : Where is Hilma`s OFF-BUTTON ? :-)

http://www.hilmis.vuodatus.net

 
Ingen bild

Solan

30 december 2008 14:59

Ha en riktigt skön avslutning på det gamla året och ett riktigt" Gott Nytt År"

 
Ingen bild

Britta

30 december 2008 20:36

Tack Solan!
Önskar dig och de dina detsamma !

Krista and Pete!
Hehe,so Hilma is really "taking over" now :0)
Hmmmm, "OFF-BUTTON" - I wonder if she has got one?
But she will calm down - at the age of 8 years or so... :0)
Have a nice New Years Eve!
I will spend it in the kitchen with the pups, last night at home for Ida and Lovis.

 
Ingen bild

Gunvor

30 december 2008 21:17

Gott Nytt År!
Det har varit spännande att få följa dina valpar i ord och bild. Jag har varit lite avundsjuk, men jag är inte avundsjuk på avskedet från dem. Det hade blivit en del tårar. Intressant med Hilmas blogg. Bilder säger mycket, men det är synd, att man inte förstår språket.

 
Ingen bild

Britta

31 december 2008 08:18

Gott nytt år Gunvor!
Visst droppar det tårar i valparnas pälsar...
Dessa små liv som man tittat på, lett åt,haft i famn och tankar dygnet runt i 8 veckor - och så plötsligt är dom borta!
Men så är det ju och jag vet att jag får se dem igen. Framför allt vet jag att de fyra som är placerade kommit till hem som är fyllda av värme och kärlek till Bittes småttingar.

I dag känns det rätt kymigt...
Nerven har sluppit loss och vad händer då? Jo, det förb... knät börjar bråka igen. På med orthos fort som ögat och tänka sig för för varje steg är vad som gäller.
Diskmaskinen är paj, bilen sjuk......
Världsliga ting, allt kommer att ordna sig så småningom, det är bara just nu som det känns lite motigt.
Och så den där envisheten, "jag SKALL klara allt själv" - ibland måste man, mycket motvilligt ge sig och be om hjälp - men det är inte lätt.
Man skall inte vara till besvär gubevars.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards