Alla inlägg den 12 juni 2007

Av Britta Hammarström - 12 juni 2007 20:10

Inga vallningsövningar i dag. Fåringarna hade redan en annan date, så vi flyttade det till torsdag.

Jag anar morgonluft - d v s börjar så sakteliga få tillbaka min undervåning igen. Har börjat torka,damma, våttorka alla möbler, en del  som stått hoptryckta i mitt sovrum och andra, plastöverklädda, i de två sista rummen  som målats.

Elektrikern drog det sista i dag och satte i dosor etc.

Målaren målade den husvägg som skulle målas om, samt under garagetaket. Snyggt och fräscht!

Klätterhortensian - en bamse! Ligger utvikt på garagegången, behagfullt lutande sig mot en stege. Den skall få en ny spalje´i morgon, en bit till ifrån husväggen - på det att dess långa fingrar med någon slags klätterrevor på, inte kan förstöra väggen  igen. Vill gärna ha den kvar, den är praktfull och blommar vackert och länge, men då får den uppföra sig :0) Köpte helt enkelt ett armeringsnät, som sätts med lagom långa vinkeljärn mot väggen.


Kvarstår nu ansiktslyftning av innertrappans trä -spaljé? ja, ni vet, en massa träribbor, som håller upp trappan. De skall lackas i morgon och så är det lite finputs här och där - sedan klart!


Ähh, jag glömde - den gode Andrei håller på att bygga en ny trappa till min baksida, precis likadan som den Peter byggde för många år sedan, avpassad för att hundarna skall kunna ligga på den och söka skugga under den. Den börjar bli lite trött nu.


Åsså, var det inklädning av yttertrapporna med klinkerplattor - ja, sen´kommer röris och byter alla gjutjärnsrör i grunden, åsså blir det plastduk på marken - SEN´ere klart........


Bitte gick lydnadsklass I som en dröm i dag - så duktig!!!! Berömmet rann som honung över henne och vi hade lång och härlig kamplek med bollisnöre . Gjorde dock en liten ansats att lyfta på sig vid platsliggningen - ajajaj! Detta måste vi ta tag i ordentlich!

Hippie lekte sig medvetslös med syster Exi - tomt på appellplanerna på klubben så de kunde härja precis som de ville - härligt för båda två att få leka med jämnstor valp och med valp som leker på samma sätt.


Stina fick leta prylar i högt gräs - kul!
















Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards