Alla inlägg den 5 juni 2007

Av Britta Hammarström - 5 juni 2007 16:42

Ännu en fantastisk dag! Fick sätta på airconditionern inomhus (första gången), så att snickare och målare inte dånade i värmen.

Bitte rev det sista lilla "veta-hut-skranket" i morse. La sig på rygg bredvid Hippie och kråmade sig värre, pussade valpen och fick en kram tillbaka :0) Så intim kontakt har de inte haft förut, visserligen legat tätt intill varandra, men inte "gullat" så här - fina flickor!


Funderar på att skaffa någon typ av tung stenskål att ha vatten i utomhus - Hippie badar i allt jag ställer ut, välter sedan ut resterna och så går hon i någon lämplig rabatt - snygga tassar! Stina blir lika upprörd som alltid när någon "gör något" - rusar direkt in till mig om jag är inne, ställer sig med framtassarna mot mitt ben, tittar stint på mig och säger "pip, gnyrf,pip,gnyrf" - "jaha, och vad har hon gjort nu då", säger jag och så är det bara att trava ut i trädgården och kolla. Detta går på en minut, minuten innan, när jag gick in, låg Hippie och sov i skuggan, eller gnagde fridfullt på någon leksak.


Pernilla, Lisa och Eli kom och fikade på eftermiddagen. Fyllde en liten pool med lagom ljummet vatten till Eli - väldigt trevligt tyckte han och klev glatt i med skor och brallor på. Ville abolut inte ta av sig - gick så bra så att bada med kläderna på. Så småningom tyckte han ändå att det nog var trevligare utan, så jag klädde av honom och det badades mer, i liten tröja (för solens skull).  Glass avåts, alla mina tre barnbarn är riktiga glassomaner, hur Eli kan trycka i sig en så stor glass fattar jag inte...

Hundarna satt vid hans fötter och suktade "men snälla nån, tänker han äta upp hela glassen, vi då? Riktigt hela glassen gick inte ner, så hundarna fick några efterlängtade, kladdiga bitar.


Ser i Ulvus dagbok att det på KF (Kennelfullmäktige), via Disciplinnämnden togs upp hur internet alltmer missbrukas - hör t ex i dag på nyheterna om någon pedofilblogg/sajt som försöker göra pedofilin rumsren - glöm det! Så fullständigt horribelt!

Tänker också att jag själv kommenterar då och då, när  jag verkligen känner skäl till det - fortsätter sedan någon debatt in absurdum, får den stå för personerna med skrivklådan  - men utan min medverkan. Det finns ingen anledning att sänka sig till nivåer under plimsollmärket :0)









Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards