Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Britta Hammarström - 8 juni 2011 19:34

...drygt två dygn. Milda makaroner vad det händer mycket. De småöronlapparna som låg tätt intill huvudet när de föddes, utvecklar sig nu till "trollöron". Alla fem rör sig nu väldigt målmedvetet och.....ja faktiskt...riktigt snabbt i lådan. Sliter och drar i morsans spenar, "fortare, fram med mjölken fortare"!

Ska väga dem i morgon -  en valp ökade 70gram från 290 första dygnet, hmmmm vad blir det för BMI....

Britta har åkte hem några dagar, Ida blev lite orolig en stund när matte försvunnit. Ingen sa något, matte försvann diskret genom pannrumsdörren, men se Ida hajade ändå! Det lugnade sig snart och nu märks ingen oro. Magen är helt ok, vilket jag är väldigt tacksam över. En nyvalpad tik med magelände är ingen hit.


Jag försöker fördela gracerna mellan Ida, valpar och mina fyra polare. Vi gick en lång promenad innan Britta åkte. Sitter ibland hos Ida, just nu har jag lap-topen på min säng och valplådan är precis bredvid mig. Så är jag ett tag med "de fyras gäng", skrotar lite i trädgården, läser tidningen tillsammans med dem, fikar på baksidan. Fixar i köket, som är nära mitt sovrum. Ida verkar helt på det klara med att jag finns här, även om jag inte sitter bredvid henne hela tiden.Valparna är prio ett för henne.


MIna vänner har det lite jobbigt naturligtvis, eftersom de inte får vara med mig hela tiden - mina fyra plåster   . Bitte har det tuffast, hon är svårt skendräktig och vill,vill, vill komma in och hjälpa till med pupporna - tids nog Bitte, tids nog!


Och så pestar vi omvärlden med lite fler valpbilder...


På fårfällen när gammelmatte byter i låddan



Och så lite blandat...

 



 





 



 



   



   



 



 



    

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards