Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Britta Hammarström - 7 maj 2011 10:13

Mandrom har halkat ner i tidningsträsket igen. Jobbar för fullt med båda blaskorna - vill ha allt klart i god tid före månadsskiftet.

I övrigt slits det i trädgården, ogräset växer ju tyvärr lika mycket som allt annat - om inte mer!

Resten av tiden går åt till vännerna. I torsdags kväll kom rallylydnadsträningen i gång på allvar - jättekul! Både Stina och Bitte log med hela kroppen.

Nu är vi en rejäl grupp, samlades efter träningen och planerade framåt. Jag ska ladda ner olika banförslag och så väljer vi ut en eller två till varje träningstillfälle. Vi har också fixat en pirra och en låda - nu behöver vi inte kånka de förb... skylthållarna upp och ner fårn planen, de är både tunga och lite svårhanterliga. Banan görs i ordning i klubbstugan, skyltarna ställs i lådan, pirran dras ner på plan och så ställer man upp banan, respektive plockar ihop och drar upp till stugan. Lätt som en plätt!


En bra sak vore om någon rallyentusiast kom på någon annan typ av skylthållare - dom här i plåt är inte kul! Det lär finnas i plast men sägs att de går sönder.


Nu råder det nog ingen tvekan om att Ida är dräktig. Har mått illa, det har gått över nu, "äggviteflytningen" kom i går, spenarna har vuxit och hon är lite grinig mot andra hundar - vilket hon aldrig är annars, tvärtom!

I morgon kommer Ida hit och stannar över natten - matte ska på kalas inne i stan'.

Måndag hämtar jag upp Britta och så åker vi till Albano för ultraljud på Ida - huvva så spännande!

Bara det inte blir 10 stycken....eller 8.....


I kväll ska jag på den årliga, roliga bilorienteringen. Anordnas år efter år av Ami och Håkan, min goldentik Rakels uppfödare. Hur dom orkar är en gåta :0)

Lika roligt  och lika svåra och kluriga frågor varje gång.




Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards