Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Britta Hammarström - 3 januari 2011 11:34

...nytt år alltså...

Det undrade man redan på nyårsdagen.

Nyårsafton förflöt lugnt och stilla, i varje fall inomhus   Ute var det tidvis rena infernot,men jag tror faktiskt att det var värre förra året.

Vännerna struntade fullständigt i kakafonin. Vid en "kissning" i trädgården vid 22-snåret var det någon som drog igång en salva raketer - no reaction - de snufflade runt, gjorde vad de skulle och traskade in igen.


Nyårsdagens morgon, när frukosten serverades, fick jag hjärtat i halsgropen. Plötsligt, utan synbar anledning, pep Bitte till och började halta på vänster bakben - men hallå! Det är höger lårmuskel du har sträckt.

Höll mig dock (relativt) lugn lördag-söndag. Insåg att även om jag åkte iväg med henne skulle inte särskilt mycket hända.

I morse åkte vi dock, även om jag ser att hon faktiskt inte verkar ha något större besvär av vänster ben.

Man vet ju själv hur det är, har man stukat eller sträckt sig, så kompenserar man med andra benet och rätt som det är kliver man snett på det också, för att det blir så ansträngt.

Ville ändå ha en ordentkig genomgång av rygg och ländrygg.

Som vanligt blev det en grundlig undersökning, men alla sorters gång- poch böjprov. Vet. palperade också ryggkotorna hela vägen från nacken till lilla svansstumpen - 3 ggr! Ingen som helst reaktion. Enda reaktionen (vända på huvudet, titta på vet.en och slicka sig om nosen) kom när det klämdes på högra lårets insida - men betydligt mindre än förra gången.

"Jag tycker vi kan tänka på din plånbok lite, jag har verkligen tagit i och inte fått någon som helst smärtreaktion, röntgar vi så kommer vi inte att se någonting".


Så vi fortsä'tter med koppel till den 10/1,när vi träffar specialisten igen och då får jag också remiss till sjukgymnastik (man kanske kan be om en till sig själv också...  )

Tänker gå till en dame som jag känner till väl, med gedigen utbildning, lång erfarenhet och all upptänklig utrustning- vattentrask, vibrationsmassage, TNS, ultraljud...you name it...

Vi får se vilket hon tycker är bäst för Bitte.


I lördags kom även snäll son och avsnöade mitt garagetak - även i år ser det ut som om det kommer att dröja ett tag innan det blir planteringsbart i min lilla låda.


  

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards