Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Britta Hammarström - 11 augusti 2010 20:06

Varför? Jag frågar bara stillsamt varför, skulle en vansinnes-galopperande och sedan död oljepanna förorsaka mig problem med disken?

Där ser man hur förnuft och sans bara drar iväg, när man råkar ut för trauman.

Diskmaskinen värmer ju för böveln vattnet själv!


Nåja, jag får väl skylla på PTSD (post-traumatiskt stressyndrom   )


Sov 10 timmar förliden natt. Försökte titta på en deckare i går kväll, men det var stört omöjligt, ögonlocken gnisslade omedelbart igen.

Kl 22 blev det kvällstoa för vännerna, jag gickut i pannrummet, stirrade ilsket på den absolut tysta, döda, nu svalnande (men inte helt svala) pannan och väste "inte ett ljud från dig, förstått   " - måste bara göra det, fastän jag visste att den inte skulle säga ett knyst - kändes väldigt bra   


I dag är halssvidet väck, lite stel i kroppen fortfarande, men marginellt. Tränade lite på klubben å förmiddagen, hade sedan dejt med trevlig gosse från värmefirma här på Ekerö. Vill ha ett par olika offerter att välja på.

Den här gossen var precis lika påläst som den jag träffade i går - apparaturen densamma (men av annat fabrikat), även priset var i stort sett detsamma.

Det som talar för Ekerö-firman  är dels att jag gärna stöder lokala företag, dels att de är just det - lokala - servicekillar finns nära och kan snabbt komma vid behov.

Vi får se.....

Kände mig så stärkt av sömn och glad över att halsssvidet var väck, att nu fick det bli lite gjort!!!

Har klippt allt gräs - fick ha uppsamlaren på inne på tomten - gräset hade ränt iväg något ohemult! Plockat av vita,svarta och röda vinbär och gjort saft. Det låter storstilat va     men det var inte så mycket bär, jag skulle ha plockat tidigare, en hel del har trillat av, och jag har bara en buske av varje sort. Tre flaskor gooood saft blev det, donerar dem till ungarna.

Duscha går ju inte, funderade på att gå upp och nyttja U och L:s dusch, men kände att dagsverket hade gjort mig lite mör.

Värmde vatten, fyllde en bautastor hink med lagom varmt vatten, medtog litermått och ställde mig i duschen - gick utmärkt att tvätta sig och hälla liter efter liter av härligt varmt vatten över sig- fungerade faktiskt precis lika bra som en dusch. Men gäller det hårtvätt så blir det polarnas dusch.

Halv nio - kors i krösamoset - jag har inte käkat middag ännu, bäst att sno ihop något...







Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards