Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Britta Hammarström - 8 januari 2010 17:52

Änteligen kunde "värmepumpsmannen" komma och titta på min kranka pump. Det blev huvudskakning, lite överslag på vad en reparation skulle kosta - multum, om vi säger så....

Nä, här gäller ny pump, försäkringspapper fylldes i och på måndag skall jag ringa försäkringsbolaget och dubbelkolla - att de verkligen betalar den summa en vänlig gosse presenterade  för mig förra gången jag ringde - lät nästan för bra att vara sant....

Ett försäkringsbolag som betalar, bara så där......


Mitt i pumpsnacket kom Inga och Niilo. Inga," fru Fennican" är här från Finland med sin fine Niilo (Niilo har ett par dejter med en svensk västgötaspetsflicka under helgen), Inga hade tid över och kom på avtalat besök.

Vi gick en promenad med vovvarna, inte så lång, det bet i kinderna - när flickorna flickers fått svära lite åt Niilo ett tag så var han helt accepterad.

Nu har vi ätit lite middag, druckit kaffe - allt under ivrigt västgötaspetsprat förståss - och nu håller Inga som bäst på att leta sig tillbaka till dotterns hus i Stocksund.


Snälle Niilo tyckte att brudarnas Biabädd var helt ok att ta en tupplur i.

  







Av Britta Hammarström - 8 januari 2010 13:28

Läste på Collieinfo att

Per-Erik Sundgren, agronomie doktor i husdjursgenetik, har förlorat i kampen mot sin mångåriga sjukdom.

Jag har själv haft kontakt med Per-Erik Sundgren under åren, i olika frågor, på vilka jag fått väl underbyggda och kloka svar och jag möttes alltid med vänlighet och hjälpsamhet.


Citerat från Collieinfo:


"Vi har idag fått veta att genetikern Per-Erik Sundgren är borta. För hans oräddhet och stora tålamod under alla de år han försökt öka hundvärldens kunskaper om genetiska realiteter står vi allesammans i stor tacksamhetsskuld till honom.

Collieinfo tackar för hans kunskapsstöd och uppmuntran till oss som skriver sidan. Per-Erik tog av sin lilla återstående tid för att svara på våra frågor. Han upphörde aldrig att försöka öka den gemensamma mängden kunskap och förståelse."



Av Britta Hammarström - 8 januari 2010 10:12

kommer ni ihåg den här ?
"Väder-Annika" och "Stackars uteliggardjuren"

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards