Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Britta Hammarström - 21 augusti 2012 20:41

Förmodligen mest av intresse för just -  familjen   

Men mandrom kan bara inte låta bli att lägga ut bilder på familjen Hammarström i Kungsbergas nybygge - hur spännande och roligt som helst. För två veckor sedan var här bara ett litet, litet hus, och i det huset bodde en liten. liten gumma.....nej förlåt, det var fel   , men där bor en liten, liten katt i alla fall - fast liten och liten......


Efter att grunden gjorts klar och gjutits, kom hela huset farande. På två dagar har det satts ihop och fått tak på sig - fantastiskt!   På måndag startar den inre byggnationen och v49 ska allt vara klart, innerväggar, ekparkett, badrum, el, vatten......

Köket förbereds för, men det köper Janne och Pernilla själva. De har köket kvar i den gamla delen (så länge det behövs)


Halleluja - tänk att familjen H. som består av 5 personer, nu ska slippa bo i en skokartong   

Eli satt inne och lekte och Lisa var och repeterade pjäsen, som den teatergrupp hon är med i, ska framföra i Erskine-salen på fredag kväll. Varje år sedan Lisa gick i småskolan, har gruppen spelat upp någonting. De första åren skrev de ihop storyn själva - man hajade väl kanske inte alltid vad det hela gick ut på, men ungarna hade kul, tog det på största allvar och vi som tittade på hade också jätteroligt! allteftersom åren har gått har ungdomarna utvecklats, börjat agera, lärt sig att vända sig mot publiken, och nu är man verkligen imponerad över hur duktiga de är - och att de fortfarande håller på!


           





Av Britta Hammarström - 21 augusti 2012 09:29

Smööög mig upp för att försöka få en dokumentation av hur jag har det på nätterna - d v s hur sängytan fördelas mellan fyra hundar och en matte   Hippie vaknade till och höll kollen - götarna öppnade knappt jacken. Människan hade nämligen inte sagt "nu tjejer, tar vi och går upp va"! 

Då dessa magiska ord uttalas tar det ca 2 sek. så står götarna på golvet "yessss"! Hipppie brukar vänta tills dervischerna slutat dansa, vilket bara tar ytterligare några sek. Då hoppar hon elegant ner, strääääcker på sig och förpassar sig snabbt till altandörren. Hippie är "trädgårdshund", njuter av varje sekund hon kan ligga ute.


Grått, regnvarning.....

Hmmm...en gräsmatta kvar att klippa....


Har frukosterat i sällskap med Henrik Dorsins sommarprat ( tack för tipset) på laptopen - har ni inte hört det - ta en timme och lyssna! 


Jodå, jag kan faktiskt sova

 

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards