Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Britta Hammarström - 18 maj 2012 19:21

Hemresan gick besvärsfritt, vi stannade en gång, i Herrbeta, jag tog en fika och vännerna fick rostbiff   Det blev liksom lite över i söndags....

21 30 i går kväll slocknade både fyrfotingarna och jag, ett snabbt "toalettbesök" och lite frukost för fyrfotingarna 05 30, sedan sov vi till 08 20 - mina leder struntade fullkomligt i den obekväma sängen - vi sov!

Samma eländiga kalla väder och hårda blåst i morse, dock inget regn. Vi tog det lugnt, pratade med (rätt många var det) kvarvarande västgötaspetskompisar, rastade hundar flera gånger, käkade frukost, packade, lastade bilen, städade stugan och så drog vi!


Vännerna intog med stort behag trädgården så snart vi kom hem, jag lastade ur bilen, packade upp allting (vill alltid ha det gjort så snabbt som möjligt ) och så var det dags för hundmiddag, Själv tog jag en fika till. Lite mera plock och så  hällde jag ut mig på sängen med en bok - inom 10 sek. hade vännerna noterat var jag var och slängde sig upp i sängen, sträckte ut sig under njutningsfyllda grymtanden - "ordningen återställd, alla får plats"! Och så låg vi där någon timme. 

Nu har jag duschat, hängt på mig morgonrock, vännerna strosar runt på tomten - här hemma är det ju v a r m t!!!!! och blåser ytterst lite. 

Liiiite dåligt samvete har jag för att det inte blir någon riktig prommis i dag, men.....jag örker int´  

I morgon tar vi nya tag - ordentlig promenad, träning på klubben samt gräsklippning - värstans så det växer.....


Här är lilla fintanten Stina med sina vinster - dessutom vann vi 18 kg hundkäk! Lamm och ris - perfekt för Bitte och Hippie, Stina och Skrållan har annat käk. Jag har vunnit hundmat från Halla Foder förut - kan rekommenderas - kanonbra !


 


Tack SKV för ännu en fint genomförd huvudutställning! Väldigt trevligt! Som alltid kul att träffa alla gamla och nya västgötaspetsvänner/-ägare, och se så många götar på en gång - och ni som arrangerar, HEDERS! Jag vet vilket jobb ni gör   Och vädret rår ingen över.....













Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards