Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Britta Hammarström - 23 mars 2012 19:50

..i dag,är lika utschasad i kväll igen....

Fast får man bara sitta ett tag, käka lite och ägna sig åt korsord ellr nåt´annat lika lite energikrävande, så blir det strax bättre.


Planterade smultronplantor på Helgö på förmiddagen, blev riktigt bra,soligt, trivsamt fika på framsidan med Olle. Vännerna skuttade runt på deras 3000 kvadrat och hade det hur bra som helst. 


Lite ärenden på eftermiddagen - till Jula I Barkarby för inköp av låga,plastade metallstaket till diverse rabatter. Vidare till Clas Ohlson vid Bromma Blocks - inköp av solcellslampor till trädgården. Ny sort, med mycket starkare ljus än vad de brukar ha. Har tittat på en hel del i trädgårdar runt omkring på Ekerö, men de syns knappt. De här är riktigt bra, och billiga! 3-pack, köpte 2 förp.  När de uppladdningsbara batterierna tröttnar, kan man förmodligen byta ut dem. Men hela "kitet" är så billigt att man kan kosta på sig att köpa nya i stället. 

3 st för 79 spänn -med batterier!


I dag hann de bara ladda i cirkus 4 timmar, men lyser helt ok ändå. 8 timmar behövs för full laddning. Nu slipper man timer, sladdar, elförbrukning (även om den är låg) och inköp av nya lampor - som är pyttesmå och pilliga att byta.

Fick upp nytt litet staket runt en rabatt - men sen´tog det stopp  


Så här fint är det hos Bettan och Olle på Helgö


 


Jag har väl sisådär en 5 stycken krokusar...


Jaha, och nu är det bara två stolar kvar att klä om. Kunde  säkert se bättre ut under.....men hur många tittar där.... 


   


I morgon kommer gänget från Ettans väg i Kungsberga hit och käkar våfflor. Våffeldagen är visserligen på söndag, men vi tjyvstartar  


Och här är de fina Exibarnen - kikade lite på dem genom ett fönster, men ännu ska inga "främmisar" komma in och störa, även om det är känt folk för Exi. Hon låg där så lugnt och fint med 4 bebbar utspridda, en mellan frambenen, två vid "baren" och en låg på hennes svans.


 


Fornborgens Iris´ valpar kan ses på 

www.lillkrakans.se


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards