Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Britta Hammarström - 9 februari 2012 23:10

..har bara visslat förbi    

Frissan,workout, hämtat ny symaskin, tandläkaren,jobbat med tidningarna,hämta Eli, diverse med banken, träningsgrupp på klubben, diverse ärenden, mer workout, och dessemellan många hundpromenader, pälsvård och kloklippning . 

I morgon är det dags för första besiktningen av Skodan - bör väl inte vara några större problem, bilens första besök "i livet" hos Bilprovningen.


Tävling på lördag, so far är jag och Stina med, Bitte står på reservplats 7 (i går R-plats 10). 146 (!) anmälningar, därför har det lottats. Misstänker att tävlande som bor långt bort (här finns tävlande från Värmland t e x)kanske tvekar, särskilt om de står på reservplats.

5 hundar  anmälda från  Mälarö BK, 2 är "med-lottade", 3 hundar står på reservplats - vi får väl se i morgon hur startfältet ändras...

Jag åker i vilket fall som helst - satsar på Stinas tredje godkända resultat i nybörjarklassen - får Btte också sitt tredje godkända resultat blir det bonus   


Vid rally-träningen i dag var Skrållan kanonduktig! Hon kommer säkert att kunna tävla längre fram i år - april.....?

Har också starka planer på att delta i en vallningskurs (på nöt), som SKV planerar under året, med Skrållan. Hon har ett enormt intresse, är orädd och även lyhörd, lyssnar på mig - jag kan stoppa henne och kalla tillbaka henne - det är liksom grundförutsättningarna i vallningen.


Annars är nästa hundaktivitet efter rallylydnads-tävlingen, SKV:s specialutställning i Eskilstuna 25/2 - jestanes! Jag har anmält 5 hundar,varav 4 är uppfödda av mig.....har jag verkligen......njaaa, inte uppfödda av mig...men av Stina och Valle....och Bitte och Ture...och Ida och Kotte - förväntar mig absolut inget alls - men det blir kul ändå     


Dags att fixa vännernas frukost, släppa ut dem för "nattkiss", natta mig själv, läsa en stund och sova. I morgon kväll blir det titt på "På spåret" - håller stenhårt på Niklas Strömstedt med hustru Jenny!

G´natt

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards