Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Britta Hammarström - 11 februari 2011 16:54

..var namnet. Milda makaroner så mycket snö det har kommit   

I morse fylkades vännerna på trädgårdstrappan, tittade på varandra, bligade bakåt på mig "menar du verkligen att vi ska...."

Västgötarna tog ett steg framför trappan, kissade fortfortfort, Hippie plumsade ett par steg till, gjorde vad hon skulle  och så rusade alla in igen.

Det var bara att snabbt käka frukost och packa sig ut på baksidan med skyffel och snösläde (och handorthos på). Vilket sliiit! Snön var tung och inte alls samarbetsvillig. Fick använda skyffeln först, den är av metall och snön fastnade i stora sjok på den.   

Men man är ju 40-talist! Skulle man hasa plank i barndomen, var det bara att valla med stearinljus.Sköljde av skyffeln i garaget, torkade den och vallade ordentligt med ljusstump - Ha! Funkade suveränt  

Vännerna vädrade sig ett tag på baksidan, jag ägnade mig åt den fullkomligt gigantiska vall som plogbilen åstadkommit på min infart. När vallen var borta (min snälle granne Ulf hjälpte mig med vallen - tack, tack!!) och gången skottad, blev det promenad. Grusvägen var det enda tänkbara stället att gå på, den plogades nog i natt, mer snö hade kommit efter plogningen, men det gick att ta sig fram.

Efter dessa övningar och lite lunch, gick vi i bivack en timme.

Fredagsmys   

 


  

Snöfri altan...... jo mors......

      

I går kväll - dom var bara för söta

Min mamma!

  


Och Mubarak har avgått - grattis Egypten!!!!!

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards