Alla inlägg den 4 april 2010

Av Britta Hammarström - 4 april 2010 16:40

...med dagen.

Vi var alltså på Stockholmsmässan (som det heter numera) och ställde ut på "Lilla Stockholm" - i år var det med betoning på "lilla". Det kändes som om det var betydligt färre hundar än vad jag sett någon gång tidigare.

22 västgötar och Liz-Beth Liljeqvist dömde. Skrållan skötte sig exemplariskt - hon är verkligen en dröm att visa den lilla flickan. Skrållan fick ett förstapris, en fin kritik, men inget HP - matte och jag är nöjda med förstapriset och plac. 2 (av 3).

Både Bitte och Stina fick CK - där blev man riktigt glad - i synnerhet med tanke på att Bitte mer ser ut som en fälthare än en västgöte för tillfället   

I Bittes kritik står det bl a "mycket lätt klädd för dagen" - men domaren sa också "det som är, är av mycket bra kvalitet".

Ingen placering i bästa tik, men bra kritiker.


Inte helt otippat blev - ja vem tror ni  ?? Jojomensan - Skogsbygdens Nora Supernova blev BIR och inte helt otippat heller, blev Svedala Samuel Skräddare BIM.

Trivsamt runt ringen  - alla pratade med alla. Jag tyckte att det var ganska varmt, men det kan kanske bero på att jag sprang med tre hundar och i

en uppfödargrupp   . Grålöten blev bästa uppfödargrupp med HP. "inte så svårt, när man är ensam om det" sa Eva, men domaren log och sa "ja, men jag hade inte behövt ge ett HP, men det gjorde jag".


Nu har vi haft fröken Sintra här på invänjning  - d v s matte och husse var här med Sintra och vi fikade på baksidan. Mina tre surtanter muttrade väl lite åt henne, Sintra är en klok liten dam och förstod budskapet.

Hon höll sig på behörigt avstånd och alla fyra låg lugnt lite här och var på tomten.

Vi ska börja gå promenader med allihop, så att de får springa lösa tillsammans - förmodligen kommer åtminstone Hippie att upptäcka att det går att rejsa med såna´där små svarta saker, inte bara rynka på banannäsan åt dom.

När Sintra var riktigt liten fick hon hänga hur som helst i Hippies päls - men nu jädrar, ska det uppfostras!



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards