Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Britta Hammarström - 3 januari 2012 16:38

...en vända i skogen ute vid Rasta, sedan spårträning med Monica, Lasse, Inger och Bosse och diverse vovvar. Bäst att passa på medan vädret var hyggligt. Efter spårträning och fika åkte jag till Skytteholm och där gick vännerna och jag i cirkus en och en halv timme, vädret växlade, det blev grått och rätt blåsigt, men gänget fick sträcka ordentligt på tassen.

Resten av dagen har vi inte gjort ett dyft, annat än lite hemmasysslor. Ska nu ta itu med att "byta år" på diverse pärmar, arkivera 2011.

Jag har också börjat titta lite på hus - tänkte skaffa ett till.....

Nej bevare mig.....

Tvärtom, vill kolla lite efter ett mindre - enplanshus, gärna "i skogen", men inte alltför avsides. Måste tänka på att man kanske inte kan köra bil tills man trillar av pinn, bör finnas busshållplats nära och så inte flera hundra meter till farbar väg...och så gärna kommunalt v/a...och så lagom stor tomt...gärna skogstomt......

Tja, det ska väl inte bli så svårt att hitta ett sån't eller hur     

Kanske jag hittar något - om ett år eller två - eller också hittar jag inget alls utan blir kvar här - ho vet? Kul att titta och undersöka i alla fall.


Och så har jag fått lite fler bilder på Nenya och Sally - sötnosar! Tack Mathias och Ida!

Sally har börjat vara med i ladugården och det går bara fint. Nyårsafton var inget som helst problem, varken för Birk, Nenya, Ragnar eller Sally. Har inte fått rapport om Gullan, men det gick säkert bra - gullan var ute och vandrade på Munsöleden med husse och matte före nyårskvällen.


Stolt husse Mathias med nyfiken Nenya

 


En förnöjd Nenya i gräset hemmavid

 


Och så Sally..


..som är ute och busar med Ida

   


...och ball boll!

 


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards