Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Britta Hammarström - 1 augusti 2011 20:00

...mina fem små hjärtegryn.

Vore lögn att säga att jag saknar själva jobbet - men hujedamig så jag redan saknar de små  Har gosat, snusat, viskat i örat, pussat, så mycket jag orkat, de senaste dagarna (gäller även andra gammelmatte Britta), men nu är det kört....

Känner mig ändå trygg - så bra och genuina djurmänniskor de kommer till allihop!

Ragnar for i går - rapport har inkommit om hur fullkomligt exemplariskt han skött sig - både under den långa resan till Jämtland (vilken skedde nattetid, då det var svalt) och under den första dagen i hans nya hem.

Jämmer och elände! Jag glömde bort att ta bild på Ragnar och matte när de åkte, men har i alla fall en bild på den vovve som Ragnar nu bor ihop med. En corgihane vid namn Lotus.


Jodå, det är en welsh corgi, han råkade bara bli lite stor och pälsen råkade bli lite lång, men renrasig är han minsann, glad och snäll också. Ragnar och Lotus har bekantat sig och trivs utmärkt ihop.

 


I dag på förmiddagen kom Mathias, med mamma Gunilla och pappa Torbjörn samt Mathias systerdotter Carolina, för att hämta Nenya och Birk.

Allt har gått galant, valparna har "intagit" sina nya hem, bekantat sig med snälle 7-årige schäferhanen Zacko (tillhör Gunilla och Torbjörn), äter med god aptit och verkar trivas i största allmänhet.

Äntligen Mathias, äntligen! Den här lilla flickan har du väntat på i 1 1/2 år!

 


Och här har vi Sally med familj - åtminstone delar av den - Mamma Åsa, Per 9 år och lille Olle 2 1/2 år. Pappa Anders och Ida 11 år, väntade hemma på gården. Även här har allt gått fint. Sally undersökte sitt nya hem, bjäbbade upp sig mot den unga katten, äter och mår bra. Tyr sig rätt mycket till lille Olle (vilken härlig pys), men kommer nog att

bli mycket god vän med de andra två barnen också. Per och mamma ska gå valpkurs med Sally.

(Det är rätt fantastiskt det där hur en liten valp genast kan känna vem i familjen som är närmast i ålder....)

 


Och kvar var bara en....

Kl 16 kom Gullans nya matte och husse. Gullan fick kortaste hemresan, bara ut till Adelsö. I morgon hoppas jag på rapport om hur natten avlöpt.  Att döma av minerna är Gullan rätt efterlängtad hon också....

 

Måste bara ta med den här bilden från i går kväll. Både Skrållan och hennes mamma Bitte gillar "denna här" stolen. Det går bra att samsas i den båda två tydligen...

 

Önskar Idas valpars nya familjer all lycka och hoppas att ni får fina år tillsammans med era små västgötar! Det går alltid bra att ringa eller maila om det är något ni undrar över - och visst kommer vi att träffas ibland! Gosekram till alla småttingar!

Britta och Ida skjutsade jag hem till Järfälla när krutröken lagt sig. Ida var bara ett stort solsken när hon kom hem! "mitt hus", "mina saker", "min baksida" "hiochhejochhurra så glad jag är!" Ett stort och varmt tack till Britta för hur du ställt upp under denna sommar - och Ida - vilken supermorsa du har varit!





 

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards