Alla inlägg den 27 mars 2010

Av Britta Hammarström - 27 mars 2010 22:54

...pallar du väl med Irene  

Snodda från doteras hemsida.



Mysigt att krypa upp hos husse

 


Dessa aggressiva mördar-collies - huvva!!!

  

Av Britta Hammarström - 27 mars 2010 19:27

Just hemkommen från SKV:s årsmöte i Holmestads Bygdegård (nära Götene - som i sin tur ligger rätt nära Mariestad)

Kom ju ner i går afse,ett stopp gjordes på vägen, ett par mil från Filsbäcks camping. Jag och de tre musketöserna hälsade på Maarit i hennes trevliga gula hus. Maarit har bl a hand om SKV:s butik och sköter den galant.

Tack för kaffe och god choklad Maarit och brudarna tackar för att de fick sträcka på tassen i din väldigt rymningsäkert inhägnade trädgård (krävs när man bor så nära E20) och även tassa runt inne. Stackars Tiwaz fick vara på övervåningen - Stina löper.....

Men efter fikat åkte Stina in i bilen och snygge Tiwaz fick träffa de andra två - d v s han fick bli åthutad av de andra två....

Men liite kul tyckte dom ändå att han var.


Liten stuga hade vi på campingen, men den dög bra, fanns t o m en  TV där.

Läbbans väder hela tiden. Började regna i går kväll och har hållit på mest hela dagen. Laddar alltid med både stora och små handdukar när jag åker någonstans - den här gången behövdes dom verkligen.


Jag hade lite problem att hitta bygdegården, kom ju från "fel håll" och den vägen var det lite svårt att hitta - blev dock guidad via telefon - var inte ensam om att  irra runt...


Tipspromenad var utsatt - jättesvåra frågor tydligen, jag rastade hundar och ägnade mig inte åt "tipset", tycler annars att det är rätt kul, men jag hade nog inte haft 7 rätt här, som de tre bästa hade.


Kaffe, thé bröd, smör och gott pålägg var uppdukat, Maarit hade också gjort ett antal smarriga kakor som avåts med vaniljsås - det har du nog inte gjort för sista gången Maarit - di var väldans populära.

Årsmötet genomfördes i trivsam stämning och i god ordning - mötesordförande var även i år Ionie Oskarsson, som föredömligt skötte förhandlingarna.

Efter avslutat årsmöte var det utdelning av vandringspriser och "korning" av de tre förstapristagarna i tipspromenaden.


Rastning av vännerna och så drogo vi hemåt. Hemresan gick väldigt lätt och smärtfritt, hann med 18-färjan från Slagsta.

Home, sweet home! Som vanligt sände jag upp en liten tacksägelse till Den Allsmäktige, när jag svängde ner på Närlunda Gårds väg - ännu en resa där vi tagit oss dit och hem oskadda.


Svejsan!








Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards